Dagbesteding

Ik heb een fijne dag

Ouderen uit Hoogeloon en omgeving hebben een zinvolle dag bij de dagbesteding van Zorgcoöperatie Hoogeloon. Zij ontmoeten anderen en brengen structuur aan in hun dag. Er moet niets en bijna alles mag. Dagbesteding is er ook om mantelzorgers te ontlasten. Hiermee blijft het voor veel mensen mogelijk om langere tijd thuis te blijven wonen.

Vertrouwde zorg

De dagbesteding vindt plaats in een mooie ruimte in Steunpunt Den Bogerd op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Vrijwilligers van de Zorgcoöperatie en twee professionals van Joris Zorg, allemaal bekende gezichten verzorgen de activiteiten

De activiteiten

De deelnemers hebben een grote inbreng in de keuze van activiteiten. Deze sluiten zoveel mogelijk aan op het dagelijkse leven. Denk aan het lezen van de krant, een spelletje kaart en wandelen.

Samen eten

Tussen de middag eten we samen een warme maaltijd. We koken zelf of laten het eten verzorgen door Daily Fresh via Joris Zorg. Na de maaltijd is er (vrijblijvend) ruimte voor een middagdutje in een van de heerlijke relaxstoelen.

Meer informatie en aanmelden:

Mensen of hun familie kunnen zelf de indicatie aanvragen bij het WMO loket van de gemeente of zich laten bemiddelen door de dorpsondersteuner. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met de dorpsondersteuner van de Zorgcoöperatie. Dit kan op donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Bel met 0497-681140 of mail naar info@zorgcooperatie.nl U kunt met uw vragen ook terecht bij Joris Advies van Joris Zorg: 0499-572124.

Lees hier over de ervaringen van de dagbesteding

“Nu zit ik tenminste niet de hele dag alleen.”

Ervaring deelneemster dagbesteding

“Ik vind het fijn om samen te hobbyen.”

Ervaring deelneemster dagbesteding

“Zo blijf ik lekker bezig.”

Ervaring deelnemer dagbesteding