Dagbesteding Hoogeloon

In een gezellige omgeving met ervaren professionele zorg kunnen deelnemers ondanks hun beperkingen samen genieten van de mooie dingen, en het sociaal contact met anderen. We bieden een rijk scala aan activiteiten waarmee een dag zinvol kan worden besteed.
Een goede dagbesteding vormt een belangrijke bijdrage aan het langer thuis kunnen wonen. Onze activiteiten sluiten we zoveel mogelijk aan op de thuissituatie. Denk b.v. aan de seizoenen, belangrijke gebeurtenissen en feestdagen.
We houden rekening met de individuele behoefte van iedereen. (Ons motto is niets moet, alles mag.)

Dagbesteding Hoogeloon is een kleinschalige dagbesteding waar maximaal 9 à 10 gasten verblijven. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze vrijwilligsters maken we er een mooie dag van. Wij vinden het belangrijk dat de wereld thuis en het leven op de dagbesteding bij elkaar aansluiten. We beginnen ‘s ’morgens onder het genot van koffie/thee met iets lekkers de krant door te nemen om zoveel mogelijk op de hoogte te blijven wat er zoal in de wereld gebeurt.
Iedere middag serveren wij een warme maaltijd dat die bestaat uit voor-, hoofd- en nagerecht, waarbij we onze gasten zoveel mogelijk in betrekken. We houden rekening met de groente en fruit van het seizoen.

Onze gasten worden opgehaald en thuisgebracht door onze eigen chauffeurs. Wilt u hulp en ondersteuning in de vorm van dagbesteding aanvragen? Neem dan contact op met het WMO loket in uw gemeente of onze dorpsondersteuner. Zij heeft elke donderdagochtend spreekuur
van 10.00-11.00 uur in steunpunt Den Bogerd. Ook kunt u een zorgtraject begeleider in de hand nemen via de huisarts.
Er is tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze douche; deze is zeer ruim van opzet
en kan door u zelf gebruikt worden, maar ook door de thuiszorg, die u bij ons komt douchen.

Onze dagbesteding is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00-16.00 uur in een mooie
gezellige ruimte in steunpunt (adres: Den Bogerd 29 in Hoogeloon).
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, tel. nr. 0497-681140 of loop gezellig even binnen.
Toos v.d. Zande en Mieke Teunissen.