Marlou

Als Zorgcoöperatie Hoogeloon hebben we een prachtige reeks zorgdiensten opgezet waarvan ook een aantal samen met Joris Zorg. Door een enorme inzet van het toenmalig bestuur lukt het om te starten. Het borgen van onze coöperatie is net zo belangrijk en vraagt continu aanpassing en flexibiliteit. Mijn passie is het om dit burgerinitiatief mee te laten groeien met al die veranderingen die op ons afkomen en onze kwetsbare ouderen te ondersteunen. Hoogeloon heeft het in zijn DNA om elkaar te helpen en naar elkaar om te zien, daarbij wil ik, samen met mijn collega-bestuurders, graag bij ondersteunen.

Sjan

In een kleine gemeenschap is het belangrijk om naar elkaar om te kijken en voor elkaar te zorgen. Ieder heeft de morele plicht om hier, naar eigen kunnen, een bijdrage aan te leveren.

Gerrie

Toen mijn ouders zorg nodig hadden, merkte ik hoe kwetsbaar je als mens kunt worden. Hoe belangrijk het dan is dat er mensen om je heen zijn, die iets voor een ander willen betekenen. De vrijwilligers van de Zorgcoöperatie zijn actief om te zorgen dat iedereen zo lang mogelijk in zijn eigen omgeving mee kan doen en erbij hoort.

Ingrid

Mensen vooruit helpen en zaken mee oppakken en regelen is wat ik graag doe, zeker als dit dan ook nog op zorg gebied is. In het bestuur van de Zorgcoöperatie kan ik deze beide zaken combineren.