Dorpsspreekuur

Heeft u vragen die te maken hebben met wonen en welzijn, zoals hulp in en rond het huis of vervoer en dagbesteding? In Hoogeloon is een eigen dorpsspreekuur ingesteld op de vertrouwde locatie bij Steunpunt D’n Bogerd. De dorpsondersteuner beantwoordt uw vragen op het dorpsspreekuur.

Snel hulp of ondersteuning opstarten

De dorpsondersteuner kent de wet- en regelgeving en heeft een netwerk in de Kempen. Daardoor kan er binnen afzienbare tijd hulp en ondersteuning opgestart worden. Meestal kunt u hierna zelf de zaken afhandelen met de betreffende organisatie.

Vragen stellen of een afspraak maken

Voor een bezoek aan dit spreekuur hoeft u geen lid te zijn van de Zorgcoöperatie. Als u niet persoonlijk langs kunt komen, kunt u een afspraak maken voor een huisbezoek of stel uw vragen per telefoon: 0497-681140 of mail via info@zorgcooperatie.nl

Vragen over zorg
Voor meer zorg gerelateerde vragen, bijvoorbeeld over thuiszorg, mantelzorg of indicatiestelling, kunt u terecht bij de wijkverpleegkundige. Ze komt graag bij u langs voor een vrijblijvend keukentafelgesprek. De wijkverpleegkundige is bereikbaar via nummer 0499-577457, keuze 5.

 • Spreekuur bij Steunpunt d’n Bogerd
  donderdag van 10.00 – 11.30 uur
  Den Bogerd 29
  5528 AX Hoogeloon
 • Telefonisch spreekuur
  Elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur
  (0497) 681140
 • Vragen over WMO via email
  info@zorgcooperatie.nl (uw vragen worden doorgestuurd aan Sjan)