Maatjesproject

Vaker samen tijd doorbrengen
Wilt u vaker met iemand uit uw omgeving een kop koffie drinken, gezellig kletsen of er even op uit? Maar vindt u het lastig om dit zelf te regelen? Onze maatjes komen graag met u in contact om tijd met u door te brengen. Samen bepaalt u wat bij u past en wat voor u bijdraagt aan een fijne zinvolle dag. De enige voorwaarde aan deelname aan het maatjesproject is de wens om vaker contact met andere te hebben.

De werkwijze

U geeft u op voor het maatjesproject bij de Zorgcoöperatie. Na aanmelding komt een medewerker bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Daarna wordt gekeken welk maatje het beste bij u past. Tijdens een tweede bezoek maakt u kennis met elkaar. IS er een klik dan maakt u samen een afspraak voor een volgende ontmoeting.

Vertrouwd, herkenbaar, dichtbij

Alle maatjes komen uit de buurt van Hoogeloon. Zij kennen de omgeving en weten wat er speelt bij u in de buurt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. De maatjes hebben regelmatig terugkoppelingen met het bestuur.

Meer informatie of aanmelden

U meldt zich aan voor het maatjes project bij de Zorgcoöperatie via 0497-681140. U kunt hier ook voor vragen terecht. Wilt u zelf maatje worden of kent u iemand die dit wil? Meldt u zich dan aan via hetzelfde telefoonnummer, of mail naar info@zorgcooperatie.nl